PRODUCCIONS

Sinergies Serveis Culturals oferim un servei integral per a la producció d’esdeveniments culturals de tot tipus i molt especialment concerts de música en directe, un servei idoni per a entitats o organismes institucionals que vulguen portar a terme aquest tipus d’iniciatives al seu poble o ciutat.

A banda d’actuacions musicals oferim una àmplia gamma de productes que poden complementar la jornada desitjada: organització de matinals infantils, fires d’entitats, actuacions de teatre, espectacles de carrer, cercaviles, tallers participatius i molt més.

Nosaltres ens encarreguem de donar forma al projecte, des de la pre- producció de l’esdeveniment fins al muntatge i execució.

Entre les nostres produccions pròpies destaca el Festival Diània, i el Fes la Mona (coproduït junt a Producciones Mamarias). També hem participat en la realització de Festivals Infantils com el Feretes i Cançonetes , Fires temàtiques i Jornades familiars.

Les nostres produccions són totalment adaptables a les preferències del client i la contractació dels nostres serveis es pot ajustar a les necessitats del projecte. Estudiem cada cas concret per fer de la producció una producció solvent. Contacta’ns i en parlem.