resume writingessay writerwriting helpessay writing service

Sinergies Serveis Culturals som una cooperativa valenciana de treball associat que treballem en diversos àmbits del sector cultural. El nostre equip el formen gestors culturals, sociòlegs, creatius, historiadors i tècnics en animació sociocultural. Des de la nostra fundació hem oferit diferents tipus de serveis a institucions i particulars a més d’organitzar esdeveni- ments propis. La producció d’esdeveniments, el management musical, els productes d’animació, la recerca històrica i l’elaboració de rutes culturals són a hores d’ara els pilars bàsics de la nostra empresa.

Hem treballat per a entitats com l’Ajuntament de València, en la producció de l’Igual-Ment Fest 2016; en pobles i ciutats com Castelló de la Plana, Xest, Guadassuar i València, en l’animació dels festivals Feretes i Cançonetes; o per a l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, en la recuperació del patrimoni històric i el guiatge de rutes culturals. Així mateix, els grups de música emergents valencians The Dance Crashers i Zerokoma formen part del nostre projecte de management.

Entre les nostres produccions destaca el Festival Diània, el festival musical de primavera de les comarques centrals valencianes.

essay writerscustom writingessay helpbuy essays online